Nordboost

15% rabatt på kurser i e-handel och marknadsföring

Nordboost site

Lär dig e-handel med Sveriges enda utbildningspartner till Shopify!

Nordboost är ett utbildningsföretag som fokuserar på e-handel och digital marknadsföring. Nordboost utgörs av experter med flera års praktisk erfarenhet inom respektive utbildningsområde. Med Nordboost får du till till tekniker, tips och kunskap som du inte kan tillgodogöra dig via utbildningar från traditionella lärosätet och instanser

Nordboosts utbildare vet vad som fungerar och vad som krävs för att lyckas med digital marknadsföring och e-handel. Av den anledning är Nordboost Sveriges enda officiella utbildningspartner till e-handelsföretaget Shopify.

Nordboosts distanskurser riktar sig till både entreprenörer och startups som vill komma igång med att starta e-handel så väl som till väletablerade e-handelsföretag som vill lära sig om hur man lyckas med e-handel och digital marknadsföring.

Hur fungerar det?

  • Som medlem i Förhandlat har du 15% rabatt på alla Nordboosts distanskurser. Rabatten dras i samband med på Nordboost.se
  • Som kurskursdeltagare har du livstids tillgång till köpta distanskurser.
  • Lär dig när och var du vill! Nordboosts distanskurser är helt på distans och du loggar in via personligt inlogg. för att ta del av utbildningarna krävs enbart dator eller smartphone samt internetuppkoppling.
  • Kurserna består av videos, textmaterial, quiz och nedladdningsbara mallar.
  • Efter avslutad kurs erhåller deltagare personligt diplom

Vad får jag?

  • Nordboosts distanskurser är skapade av personer som själva jobbar och är aktiva inom de områden som de utbildar i. Räkna med få praktiska och beprövade kunskaper som snabbt kan tillämpas för att uppnå positiva resultat.
  • Nordboosts distanskurser är ”hands on” och bygger på att du lär dig medan du använder olika system, verktyg och tekniker. Även professionella marknadsförare och e-handlare tar Nordboots distanskurser i syfte att fräscha upp sina kunskaper och lära sig mer.
  • Distanskurser som tillhandahålls av Nordboost uppdateras regelbundet. Nya uppdateringar och kunskaper kommer på så vis även befintliga kunder till godo som kan ta om hela eller delar av kurser som de tidigare köpt.
  • Personligt diplom utfärdas efter avslutad distanskurs.